index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Ciuperci umplute

Ingredientele Necesare:

ciuperci, unt, kaizer, cascaval, patrunje

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se iau ciupercile se spala, se curata si se rupe codita. Se toaca marunt, coditele si kaizerul. Palariile cipercilor se vor umple cu putin unt, kaizer, codite,verdeata. se pun in tava si deasupra se rade cascaval.

Grad Dificultate:

redusa

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Ciuperci umplute

Comentarii

(2009-11-24)
si ce fac cu ele?le bag in cuptor?daca da cat timp?
Adauga comentariu