index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


Pui cu maioneza

Ingredientele Necesare:

carne de pui oua 300 ml ulei 100 g masline mustar ceapa verde telina marar suc de lamaie sare piper

Timp Preparare:

35 minute

Mod De Preparare:

Se ia carnea si se pune la fiert impreuna cu zarzavat Se va folosi numai o parte din carne pentru salata cu maioneza, daca nu sint multe persoane la masa. Din restul puiului(picioare,aripi) dupa voia fiecaruia, se poate pregati: pilaf sau ciulama, sau o supa de pui. Se poate pune la fiert, de la inceput, numai carnea necesara, picioarele lasindu-le pentru friptura. Carnea fiarta se curata de pe oase, se taie in cubulete zarzavatul, de asemenea, se mai adauga 2 cartofi de marime mijlocie fierti, taiati in cubulete si o lingurita cu mazare. Maioneza se prepara din cantitatile mentionate, se amesteca cu smintina, se adauga sare, zeama de lamiie, mustar, ca sa aiba gust mai picant, iar pentru aroma se pun: marar, o frunza de telina sau patrunjel - toate taiate marunt si putina ceapa, rasa prin razatoarea cu gauri mici; apoi se adauga carnea si zarzavatul.Salata se asaza pe platoul de servit, se niveleaza si se orneaza cu masline taiate in forma de stea si cu gogosari etc.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Pui cu maioneza

Comentarii

Adauga comentariu