index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii copti in coaja sau fierti in coaja isi pastreaza vitaminele mai degraba decat cei care au fost curatati inainte.


Pui cu masline

Ingredientele Necesare:

carne de pui 600 g, masline negre nu foarte sarate 200 g, trei catei de usturoi, pasta de tomate 2-3 linguri, sau suc de rosii sa acopere carnea, jumatate pahar de vin, ulei, 1 lingurita de faina, sare piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se ia un pui, se imparte in 8 bucati. Se pot folosi aripile si pulepe superioare, dar fiecare parte a puiului este buna. Se rumenesc in ulei, preferabil de masline. Se pun masline la fiert separat cam 15 minute. Se scoate puiul rumenit pe o farfurie si se scurge cea mai mare parte din grasime. Se taie bucatele de paine, si se fac crutoane. Fie se bag bucatelele de paine la cuptor fie se prajesc in uleiul ramas de la pui. Daca le puneti la cuptor se pun pe o foaie de copt. Se pune puiul in tigaie, se acopera cu sucul de rosii in care s-a dizolvat o lingurita de faina/ Se amesteca pasta de tomate cu faina si adauga apa rece treptat, apoi se adauga in tigaie pana se acopera bucatile de pui. Se pun maslinele scurse de apa in care au fiert, usturoiul maruntit si se adauga dupa gust sare si piper . Sosul se lasa sa se ingroase, se adauga vinul si se mai lasa sa dea un clocot, se potriveste de sare. Se poate servi fie cu crutoane si cu o felie de lamaie fie se mai pune 15 min la cuptor pentru ca aromele sa intre mai bine.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: Pui cu masline

Comentarii

sery (2008-08-09)
mi-a placut reteta , ceva usor cu foarte mult bun gust POFTA BUNA TUTUROR
Adauga comentariu