index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Fasole batuta

Ingredientele Necesare:

fasole morcov sare ceapa piper ulei

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Se pune fasolea la fiert impreuna ca o ceapa taiata marunt, morciv si sare Se scurge zeama si se trece fasolea prin sita, sau se pune mixerul in ea si se face pasta. se amesteca cu sare, piper, si ulei, si se bate bine, pana devine omogena. Se caleste o ceapa taiata pestisori in ulei, si cand este facuta, se pune o lingurita de pasta de tomate si se amesteca pe foc inca 2 minute. Se pune ceapa cu pasta de tomate peste fasolea batuta.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: Fasole batuta

Comentarii

Adauga comentariu