index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru eliminarea mirosului neplacut al pestelui, se tine cam 1 ora in apa rece si 2-3 lingurite de otet.


BAVAREZĂ DE ZMEURĂ CU SOS

Ingredientele Necesare:

Pentru 5-6 persoane: – 500 g de zmeură – 4 gălbenuşuri – 30 cl de lapte – 6 linguri de edulcorant praf – 3 foi de gelatină alimentară

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Înmuiaţi foile de gelatină în apă rece. Într-o cratiţă, bateţi gălbenuşurile şi adăugaţi laptele. Puneţi compoziţia pe foc moale şi lăsaţi-o să se îngroaşe, până când se ia pe spatulă. Luaţi-o de pe foc. Amestecaţi cu mixerul zmeura, pentru a obţine un piureu; adăugaţi îndulcitorul. Scurgeţi gelatina şi dizolvaţi-o în crema caldă. Amestecaţi zmeura cu crema. Turnaţi amestecul în forma unsă uşor cu ulei şi lăsaţi-l să se închege, la frigider, timp de cel puţin 12 ore. Serviţi-l rece cu sos de zmeură. Sosul: pasaţi cu mixerul 300 g de zmeură, adăugaţi sucul-de lămâie şi 3/4 lingură de edulcorant.

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: BAVAREZĂ DE ZMEURĂ CU SOS

Comentarii

Adauga comentariu