index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


CĂPŞUNI GLACÉ

Ingredientele Necesare:

Pentru 8-10 persoane: – 500 g de căpşuni – 100 g de brânză de vaci cu 0% materii grase, bine scursă – 5 albuşuri – 2 linguri de suc de lămâie – 5-6 linguri de îndulcitor (praf)

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Pasaţi căpşunile cu mixerul sau faceţi un piureu, cu ajutorul unui tocător. Bateţi albuşurile spumă. Amestecaţi căpşunile, albuşul, brânza de vaci şi edulcorantul, până ce compoziţia este aproape omogenă. Adăugaţi sucul de lămâie şi turnaţi amestecul într-o formă unsă, în prealabil, cu ulei. Puneţi totul în congelator, timp de 6-7 ore, aproximativ. Scoateţi căpşunile cu 1/2 oră înainte de a fi consumate. Pentru a ieşi mai uşor, treceţi forma pe sub un curent de apă călduţă. Serviţi-le cu un sos; decoraţi cu căpşuni tăiate în două. Sosul: amestecaţi cu mixerul 300 g de căpşuni, împreună cu 2 linguri de edulcorant praf şi cu sucul de la 1/2 lămâie.

Grad Dificultate:

medie

Galerie Foto:

 

Alte informatii despre: CĂPŞUNI GLACÉ

Comentarii

Adauga comentariu