index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


TURTĂ DE CASTRAVEŢI CU BRÂNZĂ DE VACI

Ingredientele Necesare:

Pentru 8 persoane: – 2 castraveţi de circa 500 g fiecare – 750 g de brânză de vaci cu 0% materii grase, bine scurs㠖 10 foi de gelatin㠖 sucul de la o jumătate de lămâie – 50 cl de ap㠖 1 ceapa rasă foarte fin sau pasată cu mixerul – 1/4 căţel de usturoi ras foarte fin – sare, piper, coriandru

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Radeţi fin cei doi castraveţi şi păstraţi 1/4 dintr-unul, pentru ornamentare. Săraţi-i, lăsaţi-i să se scurgă într-o strecurătoare, timp de 40 de minute, svântaţi-i bine cu hârtie absorbantă. Înmuiaţi gelatina m apă rece apoi dizolvaţi-o treptat, la cald, în cei 50 cl de apă. Amestecaţi brânza de vaci, castraveţii, gelatina topită, ceapa, lămâia, usturoiul şi condimentele. Ungeţi uşor, cu ulei de măsline, pereţii unei forme încăpătoare. Tapisaţi-o cu felii fine de castraveţi. Turnaţi în ea compoziţia. Acoperiţi-o cu feliile rămase. Lăsaţi-o să se închege, la rece, minimum două ore şi jumătate. Scoateţi-o din formă şi terminaţi ornarea cu felii de roşii, foi de salată etc. Serviţi-o, dacă vreţi, cu un sos mai mult sau mai puţin condimentat, în funcţie de gustul dumneavoastră.

Grad Dificultate:

redusa

Mentiuni

Este o foarte buna reteta de dieta.

Alte informatii despre: TURTĂ DE CASTRAVEŢI CU BRÂNZĂ DE VACI

Comentarii

Adauga comentariu