index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ceapa se caleste in putin ulei cu apa, pentru a elimina efectele toxice ale prajirii cepei numai in ulei.


SPUMĂ DE TON ÎN ASPIC

Ingredientele Necesare:

Pentru 6-8 persoane: – 100 g de brânză de vaci cu 0% materii grase – 1 cutie de ton natur (400 g net) – 1 plic de gelatină – 25 cl de vin alb – 1 lingură de ulei de măsline presat la rece – 1 lingură de pătrunjel tocat – 1 linguriţă rasă, de sare – piper – muştar Pentru ornamentare: – rondele de ou fiert – rondele de roşii – salată verde, pătrunjel

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Preparaţi aspicul conform modului de folosire înscris pe cutie, înlocuiţi jumătatea de pahar de apă cu vin alb. Scurgeţi tonul şi fărâmiţaţi-l (folosiţi, eventual, un tocător). Amestecaţi bine tonul, muştarul, uleiul, pătrunjelul, sarea, piperul, oţetul. Când gelatina ajunge la temperatura camerei (după circa 1/2 oră), adăugaţi tonul şi brânza, apoi amestecaţi-le. Turnaţi compoziţia într-o formă de chec unsă uşor cu ulei. Lăsaţi-o 2-3.ore la frigider, ca să se închege. Scoateţi-o din formă si serviţi-o pe foi de salată, ornamentată cu roşu, ouă fierte şi pătrunjel. Adăugaţi un sos la alegere (sos verde)

Grad Dificultate:

medie

Alte informatii despre: SPUMĂ DE TON ÎN ASPIC

Comentarii

Adauga comentariu