index | reclama | contact

Categorii
Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea icrelor este bine sa se foloseasca neaparat apa minerala sau sifon rece, pentru a le face mai consistente.


ROŞII UMPLUTE

Ingredientele Necesare:

– 6 roşii mari – 400 g de came (umplutură de cârnaţi) – 300 g de ciuperci – 1 ceapă – 2 linguri de brânză de vaci cu 0% materii grase – sare, piper – opţional: usturoi şi pătrunjel

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Prăjiţi carnea într-o tigaie, eventual săraţi şi piperaţi. Tăiaţi ceapa mărunt şi pasaţi-o cu mixerul. Faceţi acelaşi lucru cu ciupercile, după ce le-aţi spălat, pentru a obţine un piureu. Amestecaţi ceapa cu ciupercile şi înăbuşiţi-le la foc moale, într-o tigaie unsă uşor cu ulei de măsline. Săraţi foarte puţin. Tăiaţi în două roşiile, pe lăţime. Aşezaţi-le într-un vas uns cu puţin ulei de măsline. Coaceţi-le în cuptorul încălzit, timp de 30 de minute. Faceţi un amestec omogen din carnea pentru cârnaţi şi 2/3 din piureul de ciuperci. Repartizaţi uniform amestecul peste roşiile scoase din cuptor. Folosiţi 1/3 din piureul de ciuperci pentru a-l pune peste roşii, ca şi cum ar fi pesmet. Dacă veţi dori, puteţi adăuga usturoi şi :pătrunjel fin tocat. Băgaţi-le în cuptorul foarte încins, timp de 30-40 minute. Coaceţi, eventual, pe grătar, plasând platoul la mijlocul cuptorului, pentru ca să nu se ardă compoziţia.

Grad Dificultate:

redusa

Alte informatii despre: ROŞII UMPLUTE

Comentarii

Adauga comentariu