index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


SUFLEU FĂRĂ FĂINĂ

Ingredientele Necesare:

Pentru 4-5 persoane: – 300 g de brânză de vaci cu 0% materii grase – 150 g de caşcaval ras – 4 gălbenuşuri – 4 albuşuri bătute spumă – sare, piper

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

1. – Amestecaţi brânza, caşcavalul ras şi gălbenuşurile. Săraţi şi piperaţi. 2. – Bateţi albuşurile spumă foarte tare. Amestecaţi cele două compoziţii şi puneţi-le într-o formă de sufleu cu diametrul de 20 cm minimum. Coaceţi în cuptorul încălzit (225 sau termostat 7) timp de 30-40 minute.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

Puteţi adăuga, în compoziţia Nr. 1,100 g de şuncă slabă sau 115 g de ciuperci pasate cu mixerul.

Alte informatii despre: SUFLEU FĂRĂ FĂINĂ

Comentarii

Adauga comentariu