index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru eliminarea mirosului neplacut al pestelui, se tine cam 1 ora in apa rece si 2-3 lingurite de otet.


FLAN DE TON CU SOS DE PRAZ

Ingredientele Necesare:

Pentru 4-6 persoane: – 200 g de ton la cutie, în suc propriu – 200 g de smântână – 4 ouă – 2 linguri de pătrunjel tocat Pentru sos: – 4 fire de praz (partea albă) – 200 g de smântână – 20 g de unt; sare şi piper. Ungeţi cu unt o formă de chec.

Timp Preparare:

Nespecificat

Mod De Preparare:

Pasaţi tonul cu mixerul, bateţi ouăle şi adăugaţi-le, împreună cu smântâna, în vas. Săraţi, piperaţi, puneţi pătrunjelul. Încălziţi cuptorul, în prealabil, la 180 (Termostat 7). Turnaţi compoziţia în formă şi băgaţi-o la cuptor, în bain-marie, timp de 35 de minute. Prepararea sosului de praz: Spălaţi prazul. Înăbuşiţi-i partea albă în unt, la foc foarte mic, şi acoperiţi-l timp de 20 de minute, după ce l-aţi sărat şi piperat. Pasaţi-l cu mixerul. Adăugaţi smântâna, apoi, înainte de a-l servi, încălziţi-l la foc foarte mic, pe o placă. Serviţi flanul scos din formă, cald, cu sosul.

Grad Dificultate:

avansata

Mentiuni

Pentru variaţie, puteţi înlocui tonul cu alt peşte (somon etc.).

Alte informatii despre: FLAN DE TON CU SOS DE PRAZ

Comentarii

Adauga comentariu