index | reclama | contact

Categorii




Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pestele ca sa fie mai gustos si sa nu se sfarame la preparare, se unge cu zeama de lamaie, apoi se sareaza si se lasa timp de 20-30 min, dupa care se prepara fiert, prajit sau la gratar.


Julfa (Pelincile domnului)

Ingredientele Necesare:

saminta de cinepa - 500g 3 linguri zahar foi de placinta

Timp Preparare:

40 minute

Mod De Preparare:

saminta de cinepa se imparte in patru parti si se pune in robot pe rind, cu cite o cana cu apa. Cind saminta e bine zdrobita si in rorbot e ca o smintina, se scurge bine printr-un tifon cit mai des. Zeama colectata se pune la fiert la foc mediu. Dupa aproximativ zece minute, pe foc incepe sa se formeze o spuma, aceasta spuma se colecteaza incet cu o lingura si se pune intr-un castron separat. Aceasta este umplutura, dupa gust, se adauga aproximativ trei linguri de zahar. Apoi se iau foile de placinta si se insiropeaza (pot fi inmuiate si in zeama ramasa dupa ce-sa luat spuma), se intind pe rind, intr-o tava, cite o foaie de placinta, un strat de umplutura, si tot asa pina se termina amindoua. Se lasa de preferinta citeva ore la rece inainte de a se consuma.

Grad Dificultate:

medie

Mentiuni

Aceasta e o prajitura traditionala moldoveneasca ce se prepara in general doar pentru Craciun.

Alte informatii despre: Julfa (Pelincile domnului)

Comentarii

Adauga comentariu