file de peste cu sos de capere

Ingrediente:

2 fileuri de peste de preferat cod negru capere, verdeturi proaspete 1 ardei gras, 1 ardei iute, 3 lamai, ulei masline pt gatit,3-4 rosii cherry 2 cepe mari 2 capatani usturoi condimente

Preparare:

Se pun fileurile intr-un caston sau platou mai inalt, peste care se aduga ceapa taiata rondele, usturoiul taiat feliute, condimente (piper, oregano,busuioc,...), putin ulei de masline si zeama de la o lamaie. Se lasa la frigider 2 ore. Dupa ce se scot de la frigider, fileurile se curata si se pun intr-o tava. Peste fileuri se adauga, un ardei iute si unul gras taiat rondele, rosiile, verdeturirle si o lamaie taiata felii cu tot cu coaja. Se stropeste cu ulei de masline, capere din belsug si zeama de la o lamaie. Se la lasa la cuptor 15 min la foc potrivit. Se serveste cu cartofi natur si salata verde. Pofta Buna!

Timp Preparare:

150 minute

Complexitate:

medie