Budinca de ciocolata

Ingrediente:

80 grame faina 100 grame de ciocolata neagra 90 grame praf de copt 5 oua 60 de grame de unt 40 grame de zahar 40 grame de zahar maro 20ml de frisca rece 250 ml de inghetata de vanilie

Preparare:

Ciocolata se marunteste in bucatele mici si se pune la topit intr-o oala la foc mic. Ouale se sparg intr-un castron,se adauga zaharul si se bate pana se obtine o pasta spumanta. Se toarna acest continut in ciocolata topita si se continua sa se amestece.Cerneti apoi faina si praful de copt intr-un vas. Se adauga faina amestecata cu praful de copt peste continutul initial de ciocolata cu ou, si se pune tot continutul la copt unde se tine cam 5 minute. In timp ce se coc,se ia frisca si se pune in mijlocul a patru farfurii. Se scoate ciocolata fondanta din cuptor si se pune peste frisca. Langa se adauga o lingurita de inghetata. Se serveste imediat.

Timp Preparare:

15 minute

Complexitate:

medie

Imagini Preparare: