Supa de dovlecei

Ingrediente:

dovlecel (4 buc.), morcov (1 buc.), pastarnac (1/2 buc.), ceapa (1 buc.), untdelemn (50 gr.), orez (1 cescuta), faina (1/2 lingura), apa (2 l), smantana (150 gr.), sare.

Preparare:

Se curata zarzavatul de supa si se aseaza intr-o oala cu apa si sare la foc. Cand zarzavatul este bine fiert, se strecoara supa. Dovleceii se rad, se taie felii nu prea subtiri ca sa nu se sfarame, se pun in supa care clocoteste, odata cu orezul, si se lasa la un foc mic 15-20 min. Se toarna untdelemnul intr-o tigaie, se adauga faina, se amasteca bine, se adauga cateva linguri de supa, apoi se rastoarna in supa, care se mai lasa sa fiarba 10-15 min. Pofta Buna.

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

redusa