Dovlecei cu maioneză

Ingrediente:

2-3 dovlecei mai tineri, sare, 250-300 g maioneză.

Preparare:

Dovleceii se curata de coaja si se taie în jumătăți, pe lungime. Li se scoate mijlocul cu semintele, cu o lingură. Jumatatile se fierb 15-20 minute în apă clocotită, puțin sărată, fără să se moaie prea mult. Se Varsa apoi într-o strecurătoare, asezîndu-se jumatătile cu partea dinăuntru în jos, ca să se scurgă mai bine de apă. Se lasa acolo pana cînd se răcesc. Se taie apoi în felii de 2 cm si fasiile în cuburi. La maioneză, se adaugă sare, acreală si mustar, iar pentru aromă se pune niste mărar care a fost tăiat mărunt. Se amestecă cu dovleceii usor, ca să nu se zdrobească. Se folosesc pentru ornat măsline si gogosari. Pofta Buna

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

medie