paste elia

Ingrediente:

1 piept de pui refrigerat (piept afumat, rulada de pui etc), o punga de pasta farfales, 2 cepe mici, 200 g cascaval, 400 ml smantana, ketchup dulce sau picant, 5 oua

Preparare:

Se iau pastele, se pun la fert intr-o oala cu apa si sare, cand sunt fierte se scurg de apa si se amesteca, calde fiind cu 200 ml smantana si 100g cascaval ras pe razatoarea mica. Pieptul se taie bucati mici si se caleste in putina apa cu ulei. Se taie ceapa si se adauga in apa cu carne. Cand sunt gata se da deoparte de pe foc si se pune peste ketchup dulce sau picant. Se iau 5 oua si se bat cu o furculita intr-un bol, se amesteca cu pastele si pieptul. Se pun la cuptor si se tin 45 de minute. Cand sunt aproape gata se pune deasupra restul de cascaval ras. Pofta buna

Timp Preparare:

50 minute

Complexitate:

redusa