saramura de peste 2

Ingrediente:

1 crap de cca 2kg,
1kg rosii,
3 ardei capia,
2 cepe,
usturoi,
ardei iute,
patrunjel,
piper,
boia,
vegeta.

Preparare:

Dupa ce se curata si spala, crapul se unge cu sare, piper si boia. Se taie ceapa marunt, se inabusa in ulei, se adauga putina apa si se lasa sa fiarba.

Se spala rosiile si ardeii si se pun la copt, pe o plita incinsa. Se intorc pe ambele parti, pana se inmoaie, dupa care se curata de pielite, se toaca, dar nu foarte marunt si se adauga peste ceapa, se potriveste de condimente si se continua fierberea legumelor. Se ia pestele si se pune la prajit pe plita dupa care se pune peste legume si se lasa sa mai dea cateva clocote. La sfarsit, se pun usturoiul, ardeiul iute si patrunjelul, dupa gust.

Timp Preparare:

1 minute

Complexitate:

medie