mancare de castraveti murati

Ingrediente:

castraveti acri (15 bucati) in saramura (NU OTET!)
rosii bulion 2 linguri, ulei masline 2 linguri, ceapa, usturoi 20 g, tarhon, piper, sare, carne porc slabai.

Preparare:

Se ia carnea de porc si se taie bucati mici. Se pune la calit ceapa si peste ea se adauga carnea slaba de porc. Usturoiul se taie felii subtiri si se adauga peste ceapa si carne. Se stinge cu apa pentru a nu fi toxica. Se acopera cu capacul pentru inabusire.
Usturoiul si carnea se tin maxim 5 minute pentru rumenit. Se adauga apoi castraveti acri (saramura ) storsi cu mana in prealabil foarte bine Se calesc putin mestecind in mincare 3 minute si se adauga apa ca sa ii acopere. Se lasa circa 20 de minute la fiert la foc scazut.
Se adauga uleiul de masline 2 linguri, piper, sare dupa gust si se presara frunze uscate de tarhon peste.

Timp Preparare:

40 minute

Complexitate:

medie