piept de pui la vas roman

Ingrediente:

500 g piept de pui dezosat
1 ceapa mare
1 legatura mica de marar
1 legatura mica de patrunjel
1 ardei rosu
5 cartofi
condimente
ulei de masline

Preparare:

Se taie pieptul in bucati mari si se pune intr-o oala destul de mare. Ceapa se curata, se spala si se taie foarte marunt si se pune in vasul in care este si carnea. Se adauga marar, patrunjel taiate marunt si ardeiul rosu. Cartofii se curata, se taie cuburi mari se se adauga peste carne.

Se adauga peste toate o lingurita de condimente si cateva linguri mari de ulei de masline si se amesteca.

Dupa ce vasul roman a stat in apa timp de 20 minute, carnea cu legumele se aseaza in acesta si se pun la cuptor, la foc potrivit timp de 40-50 de minute.

In ultimele 10 minutele se lasa vasul fara capac pt. a se praji carnea.

Se serveste cu salata de varza sau cu ce garnitura preferati.

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

redusa