piept de pui in foi de varza rosie

Ingrediente:

250 gr ciuperci, 1 ceapa, 1/2 legatura de patrunjel, 1 lingurita de mustar, 2 linguri de ulei, 4 frunze varza rosie, 2 felii piept de pui dezosat, 2 linguri de vin alb, sare si piper dupa gust.

Preparare:

Se toaca marunt ceapa si ciupercile. Se inabuse 10 minute cu o lingura de ulei si 3 linguri de apa. Patrunjelul se toaca marunt si se adauga peste ceapa si ciuperci. Se adauga mustarul, sarea si piperul. Foile de varza se spala bine si se pregatesc astfel: subtiem cu cutitul partile groase (cotoarele si nervurile), apoi le oparim timp de 2 minute si le scurgem. Luam pieptul de pui si il batem cu ciocanul de snitele. Ungem feliile cu amestecul de ciuperci.
Le rulam si le imbracam pe fiecare incate 2 frunze de varzarosie. Ungem un vas cu restul de ulei, asezam rulourile din piept de pui in foi de varza, stropim cu vin. Se pun la cuptor pentru un sfert de ora.

Timp Preparare:

120 minute

Complexitate:

medie