Gogosi cu marmelada

Ingrediente:

500 g faina, 170 ml lapte, 1 cub de drojdie, 2 oua si 2 galbenusuri, 2 linguri de zahar tos, 50 g de unt, sare, 1 plic de zahar vanilinat, 1 lingura de coaja rasa de lamaie, 500 ml ulei, 300 g marmelada, 2 linguri de zahar pudra vaniliat.

Preparare:

Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar tos in 2-3 linguri de lapte caldut, apoi se face un aluat care se lasa la dospit 15 minute. Se dizolva zaharul tos in restul de lapte caldut, se adauga vanilie si coaja de lamaie, 2 galbenusuri si 2 oua si sare. Se adauga faina peste aluatul dospit, cu laptele indulcit si cu ouale batute spuma. Se adauga untul frecat si aluatul se lasa la dospit 30-40 de minute. Gogosile se coc la foc potrivit si se umplu cu marmelada folosind spritul.

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

redusa

Imagini Preparare: