CIORBA DE PERISOARE

Ingrediente:

1 kg carne tocata 1-2 cepe 2 ardei grasi 2-3 rosii 1 morcov 1/2 telina 2 felii paine 2 linguri gris 1 ou 1 legatura patrunjel 2 lingurite delikat o lingurita pasta de tomate sare

Preparare:

Intr-o oala cu apa se pun la fiert morcovul,ardeii,telina si rosiile taiate marunt si se adauga si o ligurita de delikat.Intre timp se amesteca carnea tocata cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse,grisul,ceapa tocata marunt,oul,pasta de tomate si delikatul. Se modeleaza perisoarele si se da drumul usor in ciorba care a dat in clocot.Se mai lasa sa fiarba 30 minute si se potiveste de sare.Inainte de a lua ciorba de pe foc se presara patrunjel tocat.

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

redusa