supa cu galuste

Ingrediente:

ingrediente pentru supa:o bucata carne sau os 3 morcovi 1 ceapa patrunjel 3 cartofi vegeta sau secretul gustului ingrediente pentru galuste: 6 linguri rase gris (sau dupa ochi,pana se obtine o pasta semiconsistenta) 1/2 lingurita de vegeta sau secretul gustului 2 oua intregi 1 lingura ulei

Preparare:

Se curata toate,se spala si se pun in oala la fiert.Totul fierbe cam 1h30minute sub capac,pana se inmoaie carnea.Se strecoara.Se pune o lingura mare de secretul gustului. Galustile: Amestecam ouale,1 lingura ulei,pun vegeta,si adaugam grisul.Pasta nu trebuie sa fie tare,ea trebuie sa curga,dar nu subtire. Nu avem voie sa lasam sa steie compozitia ca astfel galustele ies tari.Intai se incearca in oala inmuind intai lingura in supa fierbinte apoi luam o data si vedem...daca se desface mai punem gris.(Intra cam 6-7 linguri de gris aproximativ). Acuma mai ramane un piculet de gris dar nu e voie sa se desfaca.Supa nu trebuie sa fiarba in clocote in momentul cand punem lingurile de gris. Se lasa sa fiarba totul sub capac la foc mic 10-15 minute.Galustele se umfla si dupa ce au fiert lasam sa steie sub capac asa vreo 10 minute.Se pune patrunjel pe deasupra.

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

redusa