Gogosari murati

Ingrediente:

10 kg de gogosari 4 kg de ceapa 1 kg zahar 8 linguri de sare fara iod 15 bucati de ardei (optional) frunze de dafin boabe de piper 2 linguri de miere 1 litru de otet

Preparare:

Gogosarii se taie in patru bucati sau in 2, se amesteca cu zaharul, otetul, mierea si sarea, se pun intr-o oala mare si se lasa o noapte intreaga sau 12,13 ore, amestecand in ele din cand in cand. Se scot numai gogosarii si se aseaza frumos in borcane mari de 10 l si printre amestecul de gogosari se presara foile de dafin, ardeii si boabele de piper. Cu zeama obtinuta din zeama de gogosari, otet si miere se pune in borcane si se leaga la capat cu o panza sau o folie care sa acopere bine gura borcanului.

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

medie

Imagini Preparare: