Miel indian

Ingrediente:

2 cepe taiate 2 linguri de ulei 5 catei de usturoi faramitat marunt chilli ( fie condiment, fie daca gasiti chili verde e perfect) 3 linguri de sos curry ( se gaseste in comert) 1 spate de miel taiat in 2 felii 1 cartof taiat cubulete 3 morcovi taiati marunt 1 rosie decojita si taiata patratele marunte sare

Preparare:

Puneti o tigaie cu ulei la incins. Adaugati ceapa, lasati asa cca 3 minute si apoi adaugati si usturoiul.Adaugati apoi pe rand la intervane de cca 2 minute chili, curry. Lasati pe foc vreo cateva minute sa prinda aroma dupa care adaugati mielul. Lasati puntin pe foc, puneti si cartofii, morcovii, rosia si peste puneti un pahar de apa. Sarati si puneti la cuptor acoperind vasul. Tineti astfel cca 1 ora.

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

medie

Imagini Preparare: