Peste Fizzz- traditional din Caraibe

Ingrediente:

500 de grame de peste cod 1 ceapa 1 lingurita de piper negru macinat 2 cani mici de pasta de tomate 1 ceasca de ulei 1 lingurita de sare 4 cani de apa optional rozmarin

Preparare:

Se incinge cuptorul la o temperatura medie. Se pune pestele cod intr-o tava cu apa. Se schimba apa de 3 ori pentru a se desara complet. Se tine la cuptor cca 30 de minute. Se scoate pestele din cuptor si cu 2 furculite se desprinde la mijloc, in lungime. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie. Se adauga ceapa taiata marunt si piperul. Scoateti apoi ceapa calita si puneti-o deoparte intr-un bol. Astfel se scurge uleiul. Adaugati cele 2 parti din peste in tigaia cu ulei. Lasati-l la prajit cca 6 minute. Mai adaugati niste ulei daca este cazul ( si cu siguranta va fi) Adaugati pasta de tomate, ceapa si piperul si eventual rozamrinul langa peste. Mai lasati cca 5 minute.

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

medie

Imagini Preparare: