Coktail de cafea

Ingrediente:

ceasca de cafea macinata lingurita de scortisoara maro lingurita de nucusoara 5 cani de apa 1 cana de lapte fara grasime canuta de zahar brun 1/3 canuta de sirop de ciocolata 1 lingurita de esenta de vanilie Optional, frisca

Preparare:

Se pune cafeaua, scortisoara si nuca intr-un filtru de cafea, in cosul filtrului de cafea. Se adauga cele 5 cani de apa si se da drumul la filtrul de cafea. Va iesi o cafea cu aroma de nuca si scortisoara. Se amesteca laptele cu zaharul si siropul de ciocolata intr-o tigaie, se pun pe foc la minim, amestecand constant, pana ce zaharul se dizolva Se adauga esenta de vanilie si toate acestea se adauga intr-o ceasca peste cafeaua cu aroma de scortisoara si nucusoara. Optional se poate adauga frisca.

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

redusa

Imagini Preparare: