Papanasi cu gem si smantana

Ingrediente:

1 kg brinza de vaci, faina, 4 oua, zahar farin, bicarbonat, coaja rasa de lămie, gris, 200 ml ulei, 500 g smintina, 50 g zahar farin, 20 g sare.

Preparare:

e deasupra se adauga smantana si zahar praf.Se ia branza de vaci si se amesteca bine cu faina care se cerne treptat. In amestec se mai adauga treptat, ouale batute in prealabil, zahar, bicarbonatul, grisul, se rade coaja de lamaie si se adauga sare. Amestecul obtinut, dupa ce este amestecat si framantat bine, se creeaza niste gogosi mari si rotunde in varful careia apasati cu degetul. Se pun la prajit intr-o cratita cu ulei incins. Pe deasupra se adauga smantana, dulceata si zahar praf.

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

medie

Imagini Preparare: