Fasole verde cu susan

Ingrediente:

450g de fasole verde 2 linguri de sos de soia 2 linguri de apa 2 lingurite de ulei de susan incalzit jumatate de lingurita de amidon (de porumb) un sfert de lingurita de praf de ardei rosu 2 lingurite de ulei vegetal 3 cepe verzi 2 catei de usturoi 2 lingurite de ghimbir proaspat tocat 1 lingura de boabe de susan 2 lingurite de otet

Preparare:

Se pune la incalzit o oala cu apa si sare. Adaugati fasolea si lasati sa fiarba in continuoare pana ce aceasta se inmoaie (6-8 minute). Apoi raciti fasolea sub apa rece si puneti-o deoparte. Bateti sosul de soia, apa, uleiul de susan, amidonul si ardeiul rosu intr-o bol mic. Incalziti uleiul vegetal la foc mediu intr-o tigaie. Adaugati cepele verzi, usturoiul, ghimbirul, semintele de susan si prajiti-le pana acestea incep sa se rumeneasca. Se tin aproximativ 3 minute. Amestecati cu fasolea verde si sosul de soia, si lasati pe foc pana ce fasolea verde isi schimba culoarea, cca 1 minut. Adaugati otetul si serviti cald.

Timp Preparare:

Nespecificat

Complexitate:

medie

Imagini Preparare: