index | reclama | contact

Categorii
Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

La prepararea ciorbei legumele congelate se vor arunca de odată în apa clocotită, fără a le dezgheța în prealabil, astfel in ele se vor păstra mai bine vitaminele. 


Restaurante » Mystic Tree - food, chill & bar

Mystic Tree - food, chill & bar

Si daca toate aceste elemente au conspirat la un intreg armonios te asteptam sa te relaxezi la noi si seara. Cand poti stropi bucatele alese cu vinuri cu arome intense si vibrante, florale sau fructoase. Sau poate preferi licori si elixire mixate cu grija de bartenderii nostri. Dar orice aventura culinara trebuie intregita de cofeturile cu multa dragoste preparate in casa: tarte cu mascarpone si sos de fructe de padure, mere caramelizate sau clatite tocate in sos de miere si nuci. Iar daca te vei linge pe degete dupa pranzul copios, noi ne vom bucura si iti vom completa senzatia de bine cu o cafea aromata. La masa de pranz te poti infrupta cu ingrediente alese si miresme altoite din retetele noastre ticluite cu grija. Si suntem siguri ca pofta nu va veni mancand, ci mai repede lecturand lista de bucate: aperitive sic, salate proaspete si racoroase, specialitati din carne de pui, vitel fraged, porc si peste scaldate in sosuri care mai de care. La noi, fiecare moment al zilei are toate ingredientele: efervescenta, arome si miresme proaspete, nuante de sunet, tonuri de culoare si savoare.

Servicii:

Localizare: Romania / Bucuresti / Bucuresti
Specific:
Servicii:
Numar locuri: 80
Comenzi / Rezervari: email: eat@mystictree.ro tel: 0721 077 600
Program: 13.00 - 24.00
Meniu: meniu restaurant

Date contact:

Adresa Str. Popa Soare nr. 7 (colt cu str. Mantuleasa)
Tel fix :
Tel mobil: 0721077600
Email: eat@mystictree.ro
Web: www.mystictree.ro

Nota: CarteaDeBucate nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea informatiilor afisate pe paginile ce descriu restaurantele. Informatiile apartin celor care au propus restaurantul (respectiv proprietari) si drepturile de autor privind pozele afisate le apartin. Daca sunteti proprietarul acestui restaurant si datele au fost postate de alta persoana, va puteti revendica contul de administrare contactandu-ne.