index | reclama | contact

Categorii
Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pentru prepararea supelor crème se adauga lapte mai mult decat apa, si dupa ce a fiert supa si a fost pusa in farfurii se adauga smantana, unt si branza rasa.


Restaurante » Petit

Petit

Clientului nostru nu i se va spune vreodata “nu”. Vom fi intotdeauna deschisi ideilor si dorintelor lui. Dorim sa readucem bucuria mesei luate cu familia, prietenii sau colegii, a desfatarii unei conversatii placute ce imbina savoarea mancarurilor excelente (clientii o spun) cu linistea si intimitatea restaurantului. Incurajam un mod de viata cat mai natural si sanatos, de aceea mancarea noastra este realizata din ingrediente cat mai proaspete si ecologice!

Servicii:

Localizare: Romania / Bucuresti / Bucuresti
Specific:
Servicii: Restaurant, bar, catering, reducere 25% intre orele 11-15, petreceri, card fidelitate, clientii statornici pot beneficia de reducere 25% in permanenta, muzica civilizata.
Numar locuri: -
Comenzi / Rezervari: +40753315577 office@restaurant-petit.ro
Program: Luni - Vineri : 10 - ultimul client Sambata - Duminica : 15 - ultimul client
Meniu: meniu restaurant

Date contact:

Adresa Olteni 3, s3, Bucuresti, Ro
Tel fix :
Tel mobil: +40753315577
Email: office@restaurant-petit.ro
Web: www.restaurant-petit.ro

Galerie Imagini


Nota: CarteaDeBucate nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea informatiilor afisate pe paginile ce descriu restaurantele. Informatiile apartin celor care au propus restaurantul (respectiv proprietari) si drepturile de autor privind pozele afisate le apartin. Daca sunteti proprietarul acestui restaurant si datele au fost postate de alta persoana, va puteti revendica contul de administrare contactandu-ne.