index | reclama | contact

Categorii
Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Ouale se tin in apa rece cam 5-6 miute dupa ce s-au fiert pentru a se putea decoji mai usor. Un ou moale e gata intr-un minut, unul cleios in 3 minute, iar unul tare in 5 minute de cand a inceput apa sa fiarba.


Restaurante » Olive Garden

Olive Garden

Restaurantul cu specific mediteranean Olive Garden a fost creat pentru a satisface preferintele culinare ale celor mai exigenti gurmanzi. Bucataria noastra este o combinatie intre bucatele traditionale romanesti si delicatesele exotice mediteranene si internationale. Olive Garden este amplasat in centrul orasului Bacau, la parterul complexului Multiroyal, si este amenajat in stil tipic mediteranean, natural, simplu si elegant.

Servicii:

Localizare: Romania / Bacau / Bacau
Specific:
Servicii: Menu a la carte Petreceri - 100persoane Parcare gratuita Plata cu card
Numar locuri: 100
Comenzi / Rezervari: va rugam sa va rezervati din timp o masa
Program: 10.30am-11.30pm
Meniu: meniu restaurant

Date contact:

Adresa marasesti 4a, langa prefectura
Tel fix : 0234551151
Tel mobil: 0748277954
Email: adrian@multiroyal.ro
Web: www.multiroyal.ro

Nota: CarteaDeBucate nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea informatiilor afisate pe paginile ce descriu restaurantele. Informatiile apartin celor care au propus restaurantul (respectiv proprietari) si drepturile de autor privind pozele afisate le apartin. Daca sunteti proprietarul acestui restaurant si datele au fost postate de alta persoana, va puteti revendica contul de administrare contactandu-ne.