index | reclama | contact

Categorii
Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Cartofii fierți cu coajă păstrează 75% de vitamine, cei curățiți și fierți întregi—60—70%, iar cei tăiați bucățele — doar 35—50%. La fierberea cartofilor se va urmări ca apa să-i acopere cel mult cu l cm. 


Restaurante » Ristorante La Gioconda

Ristorante La Gioconda

Va invitam la noi acasa! Am creat acest loc pentru voi pentru a va oferi magia mancarii italienesti si nu numai! Va asteptam sa va incepeti ziua cu o cafea perfecta asezonata cu un croissant fierbinte, sa va smulgeti din atmosfera incarcata a biroului vostru pentru a servi un pranz variat, creat special pentru gusturile voastre fine cu ingrediente minutios alese,sa veniti in locul ideal pentru a avea o seara mai mult decat minunata, un sfarsit de zi perfect, intr-o ambianta romantica, intima, imbunatatita cu o cina menita sa va elibereze de grijile acumulate. Suntem aproape...aproape de Piata Romana – Str. Mihai Eminescu nr.80 – organizam evenimente restranse si asiguram livrare la domiciliu (pentru ca avem grija sa fiti tratati cum se cuvine).

Servicii:

Localizare: Romania / Bucuresti / Bucuresti
Specific:
Servicii: - Take Away - Catering - Petreceri restranse - atmosfera intima si romatica
Numar locuri: 40
Comenzi / Rezervari: Contact: 0720759526/ 0722843437 rezervare@ristorantelagioconda.ro catering@ristorantelagioconda.ro mona@ristorantelagioconda.ro
Program: Luni - Sambata: 08.00 - 24.00/pana la ultimul client Duminica: 12.30 - 24.00/ pana la ultimul client
Meniu: meniu restaurant

Date contact:

Adresa Str. Mihai Eminescu, nr.80, sector 2
Tel fix :
Tel mobil: 0722843437
Email: mona@ristorantelagioconda.ro
Web: www.ristorantelagioconda.ro

Galerie Imagini


Nota: CarteaDeBucate nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea informatiilor afisate pe paginile ce descriu restaurantele. Informatiile apartin celor care au propus restaurantul (respectiv proprietari) si drepturile de autor privind pozele afisate le apartin. Daca sunteti proprietarul acestui restaurant si datele au fost postate de alta persoana, va puteti revendica contul de administrare contactandu-ne.