index | reclama | contact

Categorii
Parteneri

Produse naturiste
ziare
Curs BNR
Vremea (prognoza meteo)
Cadouri

lenjerie intima

dictionar englez roman

anunturi gratuite

anunturi auto

Sfatul zilei

Pepenele verde sau lubenita este compus din 97% apa. Poate fi astfel nu numai un depurativ foarte bun dar si un element important dintr-o dieta.  Pepenele galben contine 88% apa si este un tratament foarte bun pentru anemii, tuberculoza pulmonara, constipatie si hemoroizi, boli de rinichi, guta, reumatism, afectiuni ale bilei, ingrijirea tenului.  


Sanatatea in alimentatie

Un scurt periplu prin meniul nostru de zi cu zi, analize si sfaturi despre cum sa ne hranim sanatos. Bogatia si energia pe care fiecare aliment ne-o transfera.
Listeaza toate

Indice de masa corporala si necesarul zilnic de calorii

CALCULEAZA-TI INDICELE DE MASA CORPORALA
     Indicele de masa corporala nu poate fi considerat un indicator de sanatate intrucat nu tine cont de istoricul bolilor, stilul de viata sau de consumul de tutun si alcool. El poate fi utilizat in corelare cu alte masuratori pentru a determina riscurile date de boli precum diabetul si bolile de inima.
     Va recomandam sa consultati un medic inainte de a decide sa tineti un anumit tip de regim/dieta bazat pe calcului indicelui de masa corporala.

Listeaza toate

Alimente permise

Esti ceea ce mananci. Ce trebuie sa mananci pentru a arata bine, pentru a degaja sanatate si energie. Ce alimente recomanda nutritionistii pentru un corp de invidiat, in cazul unei diete
Listeaza toate